Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Far i Hatten

Far i Hatten byggdes 1892 och är därmed en av de äldsta byggnaderna i parken.

Krögarna bakom Far i Hatten är Daniel Wollert, Fredrik Pisch, Martin Axén samt Kafé De Luxe och Gräddhyllan från Växjö. Kökschef är Simon Lennblad. Baren och restaurangen som har fått fina omdömen i White Guide är öppet året runt. Under sommartid är det även kafé och lunch samt öppet dagligen.

Maten följer säsong och är naturlig och frodig. Många vegetariska alternativ finns också att tillgå. Under sommarhalvåret tillagas maten på utekökets grill och i den vedeldade ugnen.

Här kan man äta en finmiddag eller bara ta något enklare till sin dryck. Far i Hatten har egen importerad tjeckisk hantverksöl och ett stort sortiment av naturliga viner.

Scenen och dansbanan gästas av olika DJs, band, klubbar och kulturevenemang för gammal som ung. Under vintersäsongen flyttar de flesta evenemangen in i restaurangen där DJ’s och akustiska band förgyller kvällarna flera gånger i veckan. Vill ni medverka så hör av er!

Hjärtligt välkomna!

Håll koll på Far i Hattens hemsida och facebook för speciella arrangemang och kalender.

 

Mer info:

Hemsida: http://farihatten.se 
e-post: info@farihatten.se
FAR I HATTEN PÅ FACEBOOK

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Information om Coronaviruset: Parken, lekplatserna och cykelsafari är öppna.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.