För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu stängda för säsongen.

Mellan ingångarna från Friisgatan och Norra Parkgatan hittar ni Vänskapstorget, en plats för ungdomar att träna, dansa, spela musik och umgås.

Här finns en stor multisportyta med basketkorgar och mindre fotbollsmål, två minigym, skateramper och en scenyta med underlag anpassat för dans. Vänskapstorget har funnits sedan 2019. Årets koncept är framtaget tillsammans med ungdomar och föreningar som alla bor och verkar i Malmö.

Multisportytan

På multisportytan finns två basketkorgar och två mindre fotbollsmål. Här kan ni utmana varandra i bollsporter och åka inlines.

Scenplattan

Spela teater, kör stand-up och dansa loss! Koppla upp din telefon på högtalarna via bluetooth och spela din favoritmusik. Scenplattan kan även bokas för dansevent.

Utegym x 2

Det finns två utegym på Vänskapstorget; ett vid ingången vid Friisgatan och ett på gräsmattan bredvid skateramperna.

Skateramperna

De omåttligt populära skateramperna är öppna som vanligt!

Fryshusets foodtruck

På Vänskapstorget står Fryshusets foodtruck. Här kan ni köpa dryck, glass, sandwiches och hamburgare. Foodtrucken ligger precis vid ingången till Vänskapstorget från Friisgatan och är öppen fredag-söndag kl 11-15.

Om Vänskapstorget

Vänskapstorget har funnits sedan våren 2019 och är framtaget i dialog med ungdomar och föreningar som bor och är verksamma i Malmö. Fokusgrupperna har workshopat kring olika frågeställningar under ledning av landskapsarkitekter som förvandlat idéerna till aktiviteter. Under sommaren kommer bl.a. Fryshuset, BAM och Tanam att ha aktiviteter på Vänskapstorget.