För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.

Superdupersommar 2022

Den 21 juni – 11 augusti bjuder Folkets Park tillsammans med Barnens Scen och BUFF på magiska kulturupplevelser för barn och unga i Ridhuset, på parktorget och ute i Folkets park.

Varje dags program är unikt med en härlig blandning av internationella gästspel, högljudda och finstämda musikakter, stora och små föreställningar ute och inne. Alla föreställningar har fri entré. Så ta med hela familjen och kom och ha en Superdupersommar i Folkets park!

Program Superdupersommar 2022

Du kan läsa mer om de olika programpunkterna här nedan, klicka på en rubrik så får du läsa mer.
Här kan du se eller ladda ner Superdupersommar programmet 2022.

Fyra måndagar i juli visar vi film i Ridhuset

Filmerna visas i samarbete med BUFF och du hittar filmprogrammet hittar du i listan nedan eller här på facebook.


Bra att veta inför ditt besök

Var ligger Ridhuset?
Ridhuset är beläget längst ned i Folkets Parks sydvästra hörn, till vänster om Plaskdammen, bakom hoppkuddarna. Närmaste entré är från Norra Parkgatan alt Falsterbogatan.

Dörrarna till Ridhuset öppnar cirka 15 minuter innan föreställningen börjar, alltså cirka kl. 12.45 för  föreställningar som börjar kl. 13.00

Är det gratis?
Alla föreställningar i Superdupersommar har fri entré och man behöver inte boka plats. Det finns andra saker i Folkets Park som kostar, så som Äventyrsgolfen och Reptilcenter.

Tillgänglighet
Ridhuset har ett begränsat antal platser för besökare med rullstol. Vid föreställningar på parktoget finns det anvisade platser för rullstolar. Har ni särskilda behov eller frågor går det bra att kontakta Folkets park inför ert besök. Mejla folketspark@malmo.se

Barnvagnar
Barnvagnar får inte tas med in på föreställningarna i Ridhuset. Barnvagnsparkering finns utanför huset. Medtag eget lås.

Cyklar
Cyklar ska parkeras utanför Folkets park. Detta för att inte blockera utrymningsvägar eller vägar för utryckningsfordon.