Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

På den stora isbanan i Folkets Park är det riktig vinter varje dag! När mörkret faller är isen läckert upplyst och du åker alltid till tonerna av skön musik.

Under sportlovet kommer det finnas två (2!) st isbanor i parken! På parktorget kommer vi att testa en ny typ av isbana som är en syntetisk miljövänlig is. Plasten kommer att återanvändas när vi är klara med den och den kanske då kommer att dyka upp som pet-flaska eller fleece-tröja. Skillnaden att åka på denna is är som för tennisspelaren att spela på grus eller gräs; det är samma sport, samma teknik men lite skillnad.

Isbanan är öppen alla dagar 10-21 från 1 december till den 3 mars 2019.
Vid dåligt väder kan isbanan behövas stängas. Håll utkik på vår Facebook, där informerar vi om isbanan är stängd.

Skridskokul med Friluftsfrämjandet:
På söndagar från 2 december till den 3 mars kl. 10-12 är det skridskokul med Friluftsfrämjandet. Aktiviteten är för barn och vuxna som vill vara med och lära sig åka skridskor under leksamma former. Vi övar på att åka framåt, bakåt, svänga och bromsa genom olika lekar och övningar.

Under Sportlovet är 18-22 februari är det skridskokul med Friluftsfrämjandet kl. 10-14.

Det är gratis att delta i aktiviteterna!

Skridskoboden:
I skridskoboden finns skridskor och hjälm att låna gratis! Minsta storlek på skridskorna är 25 och den största är 46.

Skridskoutlåningens öppettider:
Vardagar: 15-18
Helger: 10-16

På sportlovet den 18-24 februari är skridskoboden öppen 10-18!

Observera att sista utlåningen av skridskor är en halvtimme innan stängning, detta för att personal ska ha möjlighet att samla in alla skridskor.

Regler för isbanan:
– Du får inte gå på isen med skor.
– Sand och småsten förstör både isen och skridskorna.
– Respektera att alla måste få känna sig säkra på isen. Åk med omdöme och använd inte boll eller puck på isen om du inte är där ensam.

Vi ses i parken!