Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Välkommen in i Folkets Trädgård.

Folkets trädgård är en lummig oas i Folkets parks södra hörn.
Det är en plats för avkoppling, fika, spel och grönska!

Här kan du:

  • använda uteköket med grill, stor serveringsyta och sittplatser
  • äta picknick under tak, trädkronor och bar himmel
  • spela boule på våra boulebanor

Dricksvatten

Intill toaletterna vid lekplatsen och vid långa dammens ena hörn finns vattenkranar där ni kan fylla på era vattenflaskor.

Spel och lek

I Folkets trädgård finns våra brädspelsbord. Här kan du slå dig ner och utmana en vän i shack, backgammon, othello eller backgammon. Spelpjäser finns i lådorna bredvid, och för den som behöver finns även regler.

Vi har också ett stort twisterspel och två stora labyrintspel. Tennisboll till labyrintspelen finns de att låna hos Sallys café.

Saknas spelpjäser, regler eller bollar? Maila: folketspark@malmo.se så löser vi detta.

Toaletter

Det finns flera toaletter närheten. Du hittar dem både vid Far i Hatten och vid den stora lekplatsen.

Uteköket

Låna gärna vårt utekök med två grillar, rinnande vatten och gott om plats Duka upp under vår pergola och njut av en god picknick. Tänk på att ta med dig ditt skärp, och att lämna uteköket rent och snyggt till nästa sällskap.
Om du använder grillen ber vi dig grilla med sunt förnuft och försiktighet. Uteköket och grillplatsen är inte bokningsbar, men det är tillåtet att ha mindre kalas eller picknickar här i privat regi.

Trivsel och omtanke

Håll avstånd vid brädspelen, under pergolan och vid picknickborden. Respektera varandra och visa extra mycket hänsyn mot de allra minsta. Hjälp oss att hålla rent och snyggt i parken, släng ert skräp i något av parkens sopkärl.

Barnkalas i Folkets Trädgård

Bokningen av barnkalasytan i Folkets Trädgård kommer inte att öppna under 2020 på grund av de rådande restriktionerna och riktlinjerna kring Corona. För att värna om parkens besökare och minska smittspridningen är det inte möjligt att boka barnkalasytan, eller någon annan plats i parken, för privata arrangemang. Detta beslutet är fattat utifrån myndigheternas riktlinjer och för att vi inte kommer kunna garantera att det inte är fler än 50 personer på platsen.

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.