Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Folkets Orangeri: Skördetid– pop-up med mat, dryck och aktiviteter 

Från den 9 september till den 31 oktober fortsätter den stora glasbyggnaden vid huvudentrén att vara en pop-up med lokal dryck och mat tillsammans med Skånes Dryckesproducenter och Scandwich.

Mikrobryggerier och mackor

Torsdag – lördagar från kl.12.00-22.00 finns Skånes Dryckesproducenter och Scandwich i Folkets Orangeri. De serverar öl, vin, cider och annan dryck som är tillverkad i Skåne och matiga mackor med extra allt.  Under denna tid kan du sitta inne i orangeriet eller på vår uteservering.

Käpphästhoppning

Hoppla! Utanför Folkets Orangeri finns en käpphästhoppningsbana på lördagar. Här kan barnen skritta, galoppera och hoppa över banans hinder. På lördagar finns käpphästar att låna utan kostnad.

Skördefest

Under hösten blir det skördefest i Folkets Orangeri. Då finns lokala producenter på plats med försäljning av sina varor. Utbud och öppettider varierar utefter böndernas skörd. Se kalendariet för aktuella producenter och öppettider.

Öppettider:

Skånes Dryckesproducenter och Scandwich:

Torsdag-lördag kl. 11.30-22.00

Käpphästhoppning:
Lördagar mellan kl. 10.00-18.00

Skördefest:
Öppettider varierar. Se kalendariet för mer information.

Att träffas på ett säkert och bra sätt

Vi ber våra besökare att tillsammans med oss ta ansvar för att följa skyltning och uppmaningar gällande avstånd, hygien och placering. Om du har sjukdomssymptom så uppmanar vi dig att stanna hemma. Åtgärder för att begränsa smittspridning har stått högst upp på agendan. Tack vare ett nära samarbete med Miljöförvaltningen har Folkets Orangeri kunnat ta form utifrån Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer för serveringar. Värdar och personal finns på plats för att se till att riktlinjerna efterföljs.

Kontakt:

För frågor som rör servering inne på Orangeriet, kontakta Skånes Dryckesproducenter: Info@skanesdryckesproducenter.com
För övriga frågor kontakta: folketspark@malmo.se

 

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.