Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Bland pallkragar, blommiga rabatter och lummiga träd finns vårt utomhuskök och en uteplats med sittplatser under tak. Perfekt för lekfulla barnkalas! Det kostar inget att boka området.

Bokning av kalasytan senareläggs

Bokningen av barnkalasytan i Folkets Trädgård var planerad att öppna för bokning i mitten av april men kommer att senareläggas på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

För att värna om parkens besökare och minska smittspridningen öppnar vi inte bokningen av barnkalasytan i dagsläget då vi inte kommer kunna garantera att det inte är fler än 50 personer på platsen.

Vi förstår att det är många som har sett fram emot att ha sitt kalas i parken och hoppas att situationen i Sverige och världen snabbt förbättras så vi kan göra alla de där sakerna som många längtar efter. Till dess jobbar vi vidare med att hålla parken öppen, tillgänglig och fin för besök, promenader och lek.

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är stängd för säsongen! Vattnet kloreras ej och vi avråder från bad!
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!