För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.

Folkets Park ligger i ett av Malmös absolut nöjestätaste kvarter. I parken finns det alltid något att göra, både dag och natt.

Det genuina och mysiga Far i Hatten är en restaurang, kafé och klubb som har öppet året runt. Inriktningen är ekologisk och närproducerad mat, och det finns alltid olika vegetariska alternativ på menyn. Quiz, jazz, bluegrass, singersong-writers står på den väldigt breda repertoaren – och öl-listan saknar motstycke!

Barnen kan givetvis också välja och vraka mellan ett stort antal gratisaktiviteter.  Lekplatslek, plaskdamm och teaterföreställningar. Under sommarlovet är det Superdupersommar i parken, och missa inte våra populära hoppkuddar för både de lite större och de lite mindre barnen.

På Malmö Äventyrsgolf, Ben & Jerrys glassbar spelar du minigolf genom Citytunneln och runt Turning Torso, och njuter av en riktigt lyxig glass, eller två! Hos Folkparkgrillen finns det riktigt god högrevsburgare, hemlagat potatismos och ett stort utbud av korvar.

Du kan självklart också bara komma hit för att njuta av den sköna parken. Här finns stora gräsytor för picknick, flera fasta grillplatser med ordentliga bord och bänkar. Och till alla stora glädje, i parken är det alltid nära till en lekplats. På sommaren fyller vi plaskdammen med vatten för lek och plask för barnen.Terrariet, Barnens Scen, Moriskan, Far i Hatten och Nöjesteatern har öppet som vanligt, hela året. Men under hösten och vintern stänger Malmö Äventyrsgolf.

Läs mer om de olika verksamheterna och vad parken har att erbjuda just nu under respektive rubrik i menyn.

Det är alltid fri entré till Malmö Folkets Park.