För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Under höstlovet arrangeras ”Skräckveckan”, med aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar där vi tillsammans utmanar och uttrycker våra rädslor och fobier.

När:
30 oktober-6 november 2021

Var: 
30-31 oktober – Långa dammen, Vänskapstorget och Folkets trädgård.
1-6 november – på och utanför Amiralen.

Vi inleder Skräckveckan lördagen den 30 oktober med spännande aktiviteter runt Långa dammen, Vänskapstorget och Folkets trädgård med temat ”Halloween”. Måndag-fredag den 1-5 november har vi aktiviteter för både barn och ungdomar på och utanför Amiralen, med fokus på att utmana och uttrycka rädslor och fobier genom olika typer av pedagogiska aktiviteter som musikskapande, dansworkshops, pyssel och filmvisning. Den 6 november avrundar vi Skräckveckan med att presentera det vi skapat tillsammans under veckan och firar Alla helgons dag.

Var med och skapa Skräckveckan!

Skräckveckan är ett medskapande arrangemang som utformas tillsammans med er, våra kära besökare! Har du en idé som du vill genomföra med temat rädsla och fobi? Eller är du kanske en hejare på spökhistorier, spela såg eller något annat som är lite läskigt? Hör av dig till oss senast den 10 oktober.

Maila en beskrivning av din idé eller vad just du vill göra till folketspark@malmo.se

Om Skräckveckan

Skräckveckan startade hösten 2019 med fokus på pedagogiska aktiviteter som skapar ett deltagande under hela veckan. Bland annat kunde besökarna karva pumpor som ställdes ut i parken under den stora Skräckfesten. Innehållet som karvades ut ur pumporna kokade vi soppa på, och som delades ut till deltagarna som stannade kvar till sagostunden under skymningstimmen.

Skräckveckan fick på grund av pandemin pausas 2020. Istället för aktiviteter skapade vi en varm, inbjudande och läskig gestaltning i parken med halmbalar och pumpor där häxhattar vajade över allén och spöken svajade i träden. I år slår vi ihop de två och bjuder på en oförglömlig (skräck)upplevelse!