Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Det är viktigt för oss att ni som är i Parken känner er trygga. Samtidigt har vi alla ett ansvar för att ta hand om vår park på bästa sätt. Det vinner alla på. Här är saker att tänka på inför, och under, ditt besök.

Cyklar och elscootrar
Det är inte tillåtet att cykla eller köra elscooter i Folkets Park. Parkera cykeln eller scootern utanför eller led den genom parken.

Rökning
Rökning är förbjuden på och i anslutning till alla lekplaster, vid entréer och på uteserveringar. Utanför Far i hatten, Moriskan och Carib Kréol finns områden för rökning.

Engångs- och picknickgrillar
Engångsgrillar och picknickgrillar får endast användas på grus och gångar.
Grillplatser finns i Odla i Parken, vid Vänskapstorget och vid Barnens scen.

Hundar
Hundar måste vara kopplade och får endast vara på gångstråk. Hundar får inte vara på lekplatser eller på gräsmattor. Tänk på hundens bästa. Under vår och sommar är det ofta stora arrangemang med mycket folk, musik och hög ljudvolym. Då är inte Folkets Park en lämplig plats för hund. I vårt kalendarium kan du se vad som händer i Folkets Park idag.

Högtalare
Visa hänsyn och spela inte så högt att det stör någon annan.

Ambulerande försäljning
Försäljning är inte tillåten utan giltigt tillstånd från Polisen.

Motortrafik
All motortrafik är förbjuden. Med undantag för verksamhetens fordon.

Press
För pressbilder och andra frågor gällande press, PR och information kontakta Stephanie Karlsson:
Telefon: 0709-34 17 52
Mail: stephanie.karlsson@malmo.se