Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Om Malmö Folkets Park

Malmö Folkets Park är den äldsta folkparken i världen och är en av Sveriges mest besökta platser. I 130 år har besökare, så väl malmöbor som tillresta, kommit till Folkets park för att ha kul, koppla av och umgås.

Flera personer sitter på en filt på gräsmattan. I bakgrundens syns Moriskan. Solen lyser.Person skejtar på ramperna på Vänskapstorget

I Folkets park finns något för de allra flesta! Här finns flera lekplatser och arrangemang speciellt för barn. Folkets park och de verksamheter som huserar här erbjuder ett ambitiöst och brett program året runt med kulturarrangemang, nattklubbar, dansbanor, restauranger och caféer, uteserveringar, Äventyrsgolf, ett terrarium och mycket mer.

Verksamheten pågår under årets alla månader och under flesta av dygnets timmar. På sommaren kan du besöka parken för utomhuskonsert eller plaska i plaskdammen, på hösten blir parken både extra kuslig och mysig med dekoration och halloween-arrangemang. Under vintern anläggs isbanor och skridskor lånas ut gratis!

Långa dammen och gamla entrén

Det här är den moderna folkparken som har en speciell plats i det malmöitiska hjärtat. I Folkets Park ska alla känna sig välkomna och representerade, oavsett ålder, kön, etnicitet eller funktionsvariationer. Folkets Park är öppet dygnet runt och gratis att besöka.

Många prideflaggor, Moriska paviljongen syns i bakgrundenLinnea Henriksson på Folkets parks stora scen under fotbollsvm för herrar 2019Folkets park gamla entré i vinterdekoration

Folkets park är en del av Malmö stad och tillhör förvaltningen fastighets- och gatukontoret.