Skridskoutlåningen vid plaskdammen är öppen 15-19 vardagar, 10-19 helger.
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.

Lucia kommer på besök till Folkets Park

På söndag blir det en extra stämningsfull advent i Folkets park. Då kommer nämligen Malmös lucia och hennes följe på besök. Klockan 16.30 kommer de bjuda på konsert från trädäcket vid stora isbanan på Parktorget.

Konserten i Folkets park är ett av många stopp på luciaföljets turné genom staden. Malmös Lucia 2022 är Christina Johansson och hon kröntes vid invigningen av Vinter i City lördagen 26 november. Lucias följe består av elever från Malmö Latinskolas estetiska linje. Tillsammans sprider dom värme och glädje med cirka 60 framföranden till och med den 13:e december. Majoriteten av Luciakonserterna görs på vård- och äldreboenden och för andra sällskap som av olika anledningar har svårt att ta del av de offentliga konserterna som anordnas i staden. Mer information om var man kan se och höra Malmös lucia finns på malmo.se/lucia.

Varmt välkomna!