Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Call-out! Vill du samarbeta med Folkets Park 2023?

Folkets park är Sveriges äldsta folkpark. I över 130 år har människor kommit till parken för avkoppling, nöjen och underhållning. För att fortsätta vara en plats för hela Malmö söker vi nu efter förslag på arrangemang, aktiviteter, samarbeten och uppträdanden för 2023.

Det kan vara allt ifrån en föreningsdag, konsert, matfestival och sportturnering till en dansshow, nostalgikväll eller konstinstallation. I det mindre eller det större formatet. Vi vill ha förslag som kan locka besökare i alla åldrar, som kan bredda Folkets parks utbud och sådant som kan få nya personer att söka sig till Folkets park. Vi söker förslag för alla säsonger!

Du som privatperson, representant för en förening eller en organisation kan lämna förslag.

Du skickar in ditt förslag via ett formulär. Du hittar formuläret i den här länken.

Vi vill ha ditt förslag senast 14 januari 2023. Förslagen kommer bedömas av Folkets parks innehållsgrupp och vi återkommer med besked senast 28 februari 2023.

För inspiration besök oss på Instagram, Facebook eller här på hemsidan. Allra helst – på plats i parken.

Om du har frågor, maila: folketspark@malmo.se