Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Skridskor och sagodjur – snart invigs Vinterdröm!

Efter lång väntan är nu äntligen Vinterdröm tillbaka. Söndagen 27 november invigs årets vintrigaste upplevelse i Folkets park. Då flyttar björnfamiljen, vättarna och isprinsessan in i parken och inte minst så öppnar parkens skridskobanor. Vinterdröm pågår fram till 26 februari.

Invigning med skridskodisco och liveuppträdanden

Söndagen 27 november är det äntligen dags för invigningen av Vinterdröm. Invigningen startar kl. 15.00 vid stora isbanan på parktorget. Då kommer det bjudas på invigningstal, sång med operasångerskan Helena Magnusson och konståkningsuppvisningar till livemusik från sångtrion Asynjor.

Från kl. 16 är alla välkomna att välkomna att testa isen och åka skridskor! Invigningen avslutas med åkning till musik från dj Mademoiselle Carousel. Ta med egna skridskor eller låna gratis på plats. På invigningsdagen 27 november är skridskoutlåningen i Brändan öppen kl. 15.00-19.00.

All information om Vinterdröm, skridskobanorna, öppettider och utlåningen uppdateras löpande på sidan om Vinterdröm.

Välkomna till Folkets park och en sagolik, mysig och kul vinter!