Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Nöjesteatern tar över Amiralen

Förra veckan kom nyheten att Nöjesteatern tar över grannlokalen Amiralen. Här ska de bedriva nöjesverksamhet med bland annat krogshower, utställningar och konserter. Visionen är att skapa ett riktigt levande nöjeskvarter i Folkets park.

Sedan den tidigare hyresgästen flyttade ut under 2021 har Amiralen stått tomt förutom när Folkets Park har lånat lokalen för arrangemang som Youth Pride under Wold Pride 2021 och under Skräckveckan samma år. Men nu är det alltså nya grejer på gång! Nöjesteatern fick nycklarna 1 oktober och arbetet med renovering och i iordningställande av lokalen är i full igång. Redan i början av 2023 ska den första produktionen ha premiär, men vad det blir är ännu inte officiellt.

Amiralen slog upp portarna annandag jul 1939 och var under mitten av 1900-talet en självklar plats för malmöbor och tillresta som ville dansa och roa sig. Världsartister som Duke Ellington och Louis Armstrong har stått på scenen. Det är Malmö stad som äger Amiralen som förvaltas av Stadsfastigheter. Här kan du läsa mer om Amiralens historia: länk till malmo.se

Kontakt
För frågor om program, biljetter eller annat hänvisar vi till Nöjesteatern och Julius Production. Du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida: Länk till nojesteatern.se