Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Höstlovet blir kusligt kul!

Under höstlovet byter Folkets park skepnad till en mystiskt mysig plats, och med fullspäckat program med kul, kanske lite läskiga och spännande aktiviteter. Under veckan kommer man bland annat få prova på cirkus med Pangea scenkonst, sjunga allsång med Malmö opera, testa att dansa mexikansk balett med kulturföreningen Xochipilli och uppleva dans- och eldshow.

Skräckveckan kommer ta över hela parken med kuslig och stämningsfull dekor och aktiviteterna kommer framförallt hålla till i Brändan, Ridhuset, vid långa dammen och inte minst i vår mystiska skräckskog. Här kommer parkens mystiska figurer mingla och äta middag vid det läskiga långbordet och när det skymmer blir det skräckvandring tillsammans med dem, och vem vet vad man kan stöta på i skräckskogen!?

Tillsammans med BUFF bjuds det på filmvisning med lagom läskiga filmer för stora och små barn, du kommer kunna prova på dockteater med Barnens scen och biblioteken i Malmö kommer hålla i sagoläsning. På scenen vid långa dammen kommer Christine Owman, AGUSA och Imad Al Tamimi bjuda på stämningsfulla konserter under arrangemangets tre sista dagar. Veckan avslutas med ett rysligt skräckdisco för de yngsta och deras föräldrar.

Några av parkens verksamheter kommer också bjuda in till festligheter under veckan. Så håll koll på deras sociala medier för mer info.

Hela programmet hittar du här Skräckveckan 2022. Alla aktiviteter har fri entré och ingen föranmälan krävs om inget annat angetts i programmet på hemsidan.

Välkommen till ett kusligt kul höstlov!

Illustrerade fladermöss och ett spöke, Text: Skräckveckan 31/10-5/11