Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Ännu mera rullskridskodisco i höst

Efter fullt ös med rullskridskodisco på Brändan under sommaren kan vi nu meddela att discotåget fortsätter under fyra fredagar med start 9 september.

Sommarens rullskridskodiscon i Brändan har varit över förväntan populära. Unga och gamla, proffs som nybörjare har samlats och samsats för att åka rullskridskor i parkens anrika dansrotunda. Inför varje kväll har Brändan pyntats med glitter och discokulor, ljuset har justerats för rätt vibe och inte minst så har DJ Rome och hans vänner förberett den allra bästa discomusiken för den maximala känslan. Så för dig som ännu inte testat på disco på rullskridskor eller för den delen sett Brändan i sin fulla prakt är det alltså inte för sent!

Datumen för höstens rullskridskodiscon är 9 september, 23 september, 14 oktober och 28 oktober. Då gästas vi av nya djs som är välkända ansikten från Malmös klubbar och dansgolv. Liksom sommarens discon är tiden kl. 17-21 och det är fri entré

Ett begränsat antal rullskridskor finns att låna gratis. Du kan låna dessa under 1 timme. Rullskridskor finns i storlekarna 36-46. Men du får självklart ta med dina egna och det är tillåtet att åka inlines. Det finns ingen åldersgräns men tempot kan vara högt så barn behöver ha en vuxen som sällskap. För att slippa bli yr i huvudet byter man varv ett par gånger under kvällen. Detta kommer ske på given signal och du lär märka det när du befinner dig på discogolvet!

Håll dig uppdaterad via vårt Facebook-event via länken Rullskridskodisco

Så ta med dina kompisar, kollegor eller din familj och ha en riktigt härlig kväll på Brändan. Vi ses!