Skridskoutlåningen vid plaskdammen är öppen 15-19 vardagar, 10-19 helger.
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.

Oski bjuder in till skateboardfestival

Den 18-20 augusti samlas skateboardåkare från hela världen i Malmö för Oski Blast. Anledningen är att Malmös främsta skatestjärna Oskar ’Oski’ Rozenberg Halberg bjuder in till evenemang runt om i staden. Hjärtat i skatefestivalen är Parktorget i Folkets Park. Här byggs en helvild ramp med gränslösa möjligheter för explosiv likväl som kreativ åkning. Inträde är gratis så länge platser finns.

I Oski Blast tävlar juniorer, masters (40+), damer och seniorer. En grupp åkare får en viss tid på sig att turas om att visa så mycket bra skateboardåkning de kan. Formatet bygger på att komma ifrån intränade rutiner och öppna för att tänja på gränserna. Vänta er högt tryck, bra stämning och skateboardåkning i världsklass.

Förutom tävlingen i Folkets park kommer det hända andra grejer på flera platser runt om i Malmö. Kolla in Oski Blast på instagram eller skatemalmo.se för all information.


Oski Blast i Folkets park 18-20 augusti 

Torsdag 18 augusti
Kl. 15.00:
Rampen invigs och öppnas för åkning.

Fredag 19 augusti
Kl. 16.00 – 20: Kval: damer och seniorer

Lördag 20 augusti
Kl. 11-15.30: Kval: juniorer och masters (40+)
Kl. 15.30 – 18: Paus
Kl. 18-21: Finaler: Juniorer, masters, dam, seniorer