Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Nu gör vi plats för Pride Park 6-10 juli

Om du besöker Folkets park under de närmsta dagarna kommer du kanske märka att parken genomgår en transformering. För just nu gör vi parken redo för Malmö Pride 2022 och Folkets park byter skepnad till Pride Park!

Pride Park är en del av festivalen Malmö Pride 2022 som kommer kunna upplevas på olika platser över hela Malmö. I Pride Park kommer besökare kunna njuta av ett fullspäckat program med samtal, workshops, träningspass, picknicks och inte minst konserter av rang med artister som Tusse, Tove Styrke och Mykki Blanco.

Dessutom är Pride Park målet för årets prideparad. Paraden startar kl. 13 från Mölleplatsen i Kungsparken, rundar Malmö museer, upp Fersens väg, förbi Magistratsparken och Triangeln, upp Södra förstadsgatan, in på Smedjegatan, svänger in på Bergsgatan vid Möllevångstorget, viker av in på Spångatan, för att sen ha målgång med stor paradgala i Folkets park. Mer information om paradens finns hos Malmö Pride.

Program och information om Malmö Pride 2022

Festivalen Malmö Pride 2022 arrangeras av föreningen Malmö Pride tills ammans med en rad olika samarbetspartner. Malmö Pride har arrangerats i Folkets park under många år och Folkets park är väldigt stolta över det samarbetet och glada för att få genomföra arrangemanget igen tillsammans med Malmö Pride.

Det är Malmö Pride som sätter merparten av programmet och bokar innehåll till de olika platserna för festivalen. För frågor om innehållet ska du vända dig till till Malmö Pride.

Här finns hela programmet för Malmö Pride 2022.
• I vårt kalendarium finns en översikt för det som händer i Pride Park.

För de senaste uppdateringarna och tips om festivalen kan du kolla in Malmö Pride och deras sociala medier. Där postas uppdateringar, nyheter och annan information om hela festivalen.
• Här finns länk till eventetet Malmö Pride 2022 på Facebook.
• Här finns länk till @malmoprides Instagram-profil

Du kan kontakta Malmö Pride på sociala medier eller via mail: info@malmopride.com

Varmt välkommen till Malmö Pride festival 2022 i Pride Park 6-10 juli! 🌈