24/9: Cykelsafarin öppnar igen.

I juni spelas Superduper på parktorget

I juni månad spelas samtliga Superduperföreställningar på parktorget i Folkets park. Inga föreställningar kommer spelas i Ridhuset fören i juli.

Tre föreställningar flyttas i juni

I det tryckta programmet står det att Cure a phobia (28 juni), Pöbel (29 juni) och Siv och Sam (30 juni) ska spelas i Ridhuset, men dessa är alltså flyttade till parktorget av scentekniska skäl. Från och med juli kommer alla föreställningar spelas enligt det tryckta programmet. Oplanerade förändringar kan ske, detta kommuniceras då ut i våra olika kanaler (hemsida och facebook) och på plats i Folkets park. Så för uppdateringar om ev. förändringar eller annat, håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Hela Superduper-programmet med datum, tider, spelplatser och information om föreställning finns här Superdupersommar.