Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Folkets park blir Pride Park 6-10 juli

Pride park i Folkets park är en del av Malmö Pride 2022, en färgsprakande och efterlängtad festival som välkomnar alla queers från hela norden. När Folkets park förvandlas till Pride park under fem dagar görs det i samarbete med Malmö Pride, som är huvudarrangör för Malmö Pride 2022. Under den veckan kommer det vara ett fullspäckat program en massa roliga aktiviteter, underhållning, mötesplatser, workshops, föreläsningar och mer. Konserter med artister som Tove Styrke, Mykki Blanco (US), Lili & Susie och Tusse!

Dessutom blir Pride Park slutpunkten för den alltid lika mäktiga prideparaden som kommer röra sig genom Malmö den 9 juli.

Malmö Pride 2022 kommer ha ett maxat program på ett flertal platser över hela staden. För fullständigt program håll utkik på Malmö Prides hemsida: www.malmopride.com
Mer information om Pride Park kommer finnas både där och i Folkets parks kanaler.