24/9: Cykelsafarin öppnar igen.

Nu blir det lättare att cykla till Folkets park

Just nu tas de gamla cykelställen bort vid Folkets park för att göra det möjligt för fler att parkera tryggt och säkert utanför parken. De tidigare cykelställen byts ut mot nya cykelställ som möjliggör för att låsa fast cykeln i ramen och på det sättet minskar risken för cykelstölder. Det tillkommer även fler platser med cykelställ när arbetet är klart. Arbetet pågår mellan april 2022 – maj 2022.

Vid gamla entrén på Norra Parkgatan samt i korsningen Falsterbogatan/Kristianstadsgatan kommer nya cykelställ
Vid huvudentrén på Amiralsgatan kommer cykelställen rustas upp och bytas ut. Detta gäller även de cykelställ som finns mittemot gamla entrén i korsningen Norra Parkgatan/Barkgatan vid Röda korset och Friskis & svettis.

Tänk på att du inte få cykla i parken så parkerna gärna cykeln i ett av de nya cykelställen när de är på plats.

Vill du läsa mer om Malmö stads arbete med cykelfrågor kolla in malmo.se/cykla