24/9: Cykelsafarin öppnar igen.

Maj bjuder på festivaler, dans och sköna söndagar

Maj månad är snart här och det betyder att vi drar igång arrangemangsäsongen på allvar! Nu ska vi äntligen få inviga vårt nya scenområde och den nya stora scenen på parktorget.
Här är programmet för maj och snart kommer även programmet för resten av sommaren!

1/5 Första majfirande | Kl. 14.30-16.15

Som så många gånger förr i historien firas första maj i Folkets park! Folkets park är slutpunkten för demonstrationståget som avgår från Södergatan. Scenprogrammet startar cirka 14.30 är fyllt med tal, dans och musikunderhållning.
Arrangörer är LO Malmö, ABF Malmö och Socialdemokraterna i Malmö. Mer information finns på Första maj 2022 | (socialdemokraternamalmo.se)

4/5 Dans på Brändan: Black Jack | Kl. 19-23

Den 4 maj är det första kvällen för Dans på Brändan. Först ut är Black Jack som nu är aktuella med nya singeln ’Hey Baberiba’. Det är fri entré och servering finns på plats
Mer information om Dans på Brändan finns här.

7/5 Malmö Eidfestival | Kl. 12-18

Malmö Eidfestival bjuder på aktiviteter för barn och unga, mat från olika delar av världen, en föreningsbazar och blandad musik, dans samt teaterscen.
Malmö Eidfestival arrangeras av Ibn Rushd Studieförbund, distrikt Södra i samarbete med Folkets park. Mer information om arrangemanget finns i facebook-eventet.

21/5 Folkets fest och Blåsmusikens dag | Kl. 12-18

Den 21 maj firar vi blåsmusikens dag i parken. Det blir musik på parktorget och inne på Brändan anordnar ABF föreningsaktiviteter med allt från dans och musik till Fotbollstrix. Vid långa dammen spelar 78-varvs klubben musik i samma repertoar som blåsmusiken, självklart på en 78-varvare.

22/5 Barndisco: The kids at the club | Kl. 13-15

The Kids At The Club är Indie- & Sixtiesklubb för barn och popsnören. Ett utmärkt tillfälle för både barn och er popsnören till föräldrar att hänga med likasinnade och lyssna och dansa till dansvänlig musik.

28/5 Malmö Rock Festival | Kl. 14.30-22

Det var tre år sedan sist men nu kommer Malmö Rock Festival tillbaka för att ge alla besökare en härlig upplevelse med go musik, dans och headbanging!
Malmö Rock festival arrangeras av Föreningen Rock Stage Malmö. Biljetter behövs till festivalen, mer info om festivalen och biljetter finns här.

29/5 Sköna söndagar i Folkets park – Familjeträning och Blåsorkesterkonsert

Den sista söndagen i maj sätter Sköna söndagar i Folkets park igång som kommer pågå hela sommaren. De flesta tillfällena kommer innehålla familjeträning och blåsorkesterkonsert samt qigong. Sköna söndagar fyllda med trevligheter helt enkelt!
Familjeträningen hålls av En frisk generation och kommer äga rum alla söndagar på gräsmattorna kl. 14-15. Även blåsorkesterkonserterna kommer äga rum på gräsmattorna varje söndag under sommaren med undantag för 26/6. Det är olika orkestrar som spelar varje söndag mellan kl. 13-14.


Sommaren kickar igång med ett fullspäckat schema i parken  och fler programpunkter kan tillkomma, så utan tvekan kommer det finnas någonting för alla! Här på hemsidan finns Folkets parks kalendarium som uppdateras löpande. Där kan du även hitta arrangemang, konserter och annat som de andra verksamheterna i parken står bakom. Ibland tar det en stund för kalendariet att ladda, vilket vi jobbar på för att lösa, så ha lite tålamod när du klickar dig in där. Snart släpps även programmen för juni, juli och augusti. Så fortsätt att hålla utkik här och på våra sociala medier.