För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.

Barnloppisen flyttar till Drottningtorget

Våren 2022 flyttar barnloppisen i Folkets park ut i staden och till Drottningtorget. Barnloppisen på Drottningtorget har premiär den lördagen den 11 juni. Övriga datum är 25 juni, 30 juli, 27 augusti och 24 september. Barnloppisens öppettider är 9 – 15.

Flytten görs som en följd av att Folkets parks gräsmattor just nu inte är lämpade för den här typen av arrangemang. På Drottningtorget arrangerar Malmö stad vanlig loppis sedan många år tillbaka.
Precis som i Folkets park så kommer barnloppisen på Drottningtorget ha fokus på barnkläder, skor, leksaker och annat för barn i alla åldrar. Liksom i Folkets park kommer det vara gratis att sälja på barnloppisen på Drottningtorget.

All information finns på Malmö stads hemsida: Barnloppis på Drottningstorget