Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Rock, reggae och Ulf Lundell – här är tre av sommarens musikarrangemang

Sommaren närmar sig med stora steg och biljetter börjar släppas till arrangemangen som kommer vara i parken. Hela sommarprogrammet släpps inom kort men redan nu kan du säkra din plats till tre av sommarens stora musikarrangemang.

Följ länkarna för att hitta mer information och biljetter.

Malmö Rock Festival (Rock Stage Malmö), lördag 28 maj.

Det är tre år sen sist och när vi nu äntligen kan köra Malmö Rock Festival igen så tänker vi att alla boende runt Folkets Park ska få känna på lite skön, tung hardcore från Norrland, det blir inga mindre än svenska ikonerna Raised Fist som headlinar. Utöver Raised Fist så ger vi er även Eclipse, Corroded och Va Rocks, ytterligare band tillkommer.

Biljetter och mer information hittas här.

Skånsk Reggae (Irie Bookings) + Efterfesten på Moriskan, lördag 2 juli.

Sedan Peps Persson för 50 år sedan var med och tog reggaen till Sverige har genren både blomstrat och frodat folkkära artister runt om i hela landet, inte minst i Skåne. Den 2 juli  är alla bjudna för att fira genren och dess kanske främsta upphovsman, Peps Persson! Dagen blir fylld av konserter och aktiviteter för hela familjen!

Biljetter och mer information hittas här.

Ulf Lundell (Nöjet Kultur), lördag 30 juli.

Artisten Ulf Lundell som gått i Bob Dylans och Bruce Springsteens inspirerande fotspår förtjänade en position som sångare och låtskrivare samt rockdiktare i Sverige under 70- och 80-talet. Ulf tog sig an musiklivet på annat sätt på 90-talet, men hans namn förblev starkt och förknippat med rockstjärnor från förr. Och är det än idag.

Biljetter och mer information hittas här.