Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Kom igen våren!

Nu står våren för dörren! Detta betyder att parken piffas upp med färgglad vårdekoration och flera av våra populära aktiviteter öppnar i april.

Varmare dagar och grönska på träden innebär premiär för många av aktiviteterna i parken som hör våren och sommaren till. Den 1 april öppnar vi äntligen Folkets parks populära hoppkuddar för alla leksugna barn. Hoppkuddarna kommer ha öppet alla dagar kl. 9-20 hela våren och sommaren.

Uppdatering 4 april: På grund av det plötsligt kalla vädret så har premiären av hoppkuddarna flyttats fram. Hoppkuddarna tål nämligen inte frost och minusgrader. Därför måste vi vänta med att blåsa upp dem tills det blir stabilare väder och fler plusgrader.

Bokboden och klädboden är tillbaka i april

Lördagen den 2 april öppnar bokboden och klädboden för säsongen. I april håller de båda bodarna öppet på lördagar och söndagar mellan 10-16. Bodarna kommer vara placerade vid den gamla entrén vid Norra Parkgatan. Det här är två bytesbodar där du kan hitta kläder och böcker som blir nya för dig, eller skänka sånt som kan få nytt liv hos någon annan.

I närheten av hoppkuddarna kommer du hitta parkens utlåningsbod, närmare bestämt den röda gamla glasskiosken som ligger granne med Sallys Kafé. Även den slår upp dörrarna lördagen den 2 april och kommer ha öppet lördagar och söndagar 10-18 i april. I utlåningsboden finns det mesta för lek och skoj. Här kommer du kunna låna bland annat bollar, bouleklot och brädspel, helt gratis.

Öppettiderna för utlåningsboden, klädboden och bokboden kommer utökas under sommaren. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida!

Folkets park är fylld av nöjen och avkoppling

I över 130 år har människor besökt Folkets park för att koppla av, för nöjen och för att umgås. Det är något som vi fortsätter jobba för även 2022! Förutom lekplatser, dansbanor och avkopplande grönska finns det flera olika restauranger, kaféer och kiosker i Folkets park. Men även en barnteater, ett terrarium och en äventyrsgolfbana av rang.

Äventyrsgolfen startar bangolfsäsongen till helgen. Lördagen den 19 mars öppnar det med helgöppet. Folkets parks vildaste ställe Malmö Reptilcenter, eller Terrariet som det ofta kallas, har sina stående öppettider. Kolla deras sida för mer info.

Moriskan är igång och har ett fullspäckat vårprogram, all information om program, biljetter och öppettider finns på deras hemsida. Önskas det pizza och en stund i solen på uteservering finns Far i Hatten. De olika kaféerna i parken står även redo för våren, däribland Sallys Kafé. Kastanjekiosken och Folkparksgrillen erbjuder båda enklare fika och glass i stora lass.

Nöjesteatern har en härligt program fyllt med både magi, humor och revy och Barnens scen bjuder på teater, cirkus, musik, dans och mycket annat för barn!

För att hålla koll på vad som händer i Folkets park under våren och sommaren kan du titta på Folkets parks kalendarium.