Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Mer tid för barnkalas i Folkets trädgård!

Nu har vi släppt bokningar för barnkalas även på söndagar! Mellan 1 april och 31 augusti kommer man alltså kunna ha kalas både lördagar och söndagar. Vilken fest!

Folkets parks södra hörn, vid hoppkuddarna och ridhuset, kallas för Folkets trädgård. På våren och sommaren är det en lummig plats fylld med grönska. Här under de höga trädkronorna finns parkens utekök med grill, vatten och sittplatser under tak.

Parkens alla besökare är välkomna att använda uteköket och sittplatserna. Men under vissa tider går det alltså att boka ytan, för att helt säkert få plats för sitt, och det är helt gratis. Bokningen gäller i 1,5 timme med tid före och efter för att förbereda, ställa i ordning och städa. Någon av våra parkvärdar tar emot er på plats och kommer finnas där när ni är klara.

Självklart går det bra att pynta och piffa till ytan så att det passar just ert kalas. Efter varje bokning ska platsen städas och lämna ren och snygg så att nästa kalas kan få ha det lika trevligt.

Du bokar barnkalasytan på webben via vårt formulär. Det hittar du här: https://sjalvservice.malmo.se/oversikt/overview/928

Mer information om barnkalas och Folkets trädgård finns här: https://malmofolketspark.se/startsida/att-gora/barnkalas-boka/