Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Sportlov i Folkets Park!

Snart är det sportlov och det betyder även att det är sista veckan för Vinterdröm och skridskobanorna. I Folkets park kommer det finnas kul aktiviteter för alla lovlediga barn och vuxna!
Vinterdröm, isbanorna och Vinterskaten i Ridhuset håller öppet fram till söndag 27 februari, då börjarar arbetet med att göra plats för våren i parken. Under sportlovet håller vi  extraöppet i skridskoutlåningen. Under hela sportlovsveckan kommer man kunna låna skridskor varje dag mellan kl. 10-18.

Skridskoslek och hockey

Friluftsfrämjandet kommer hålla i skridskolek både söndag 20/2 och 27/2 kl. 10-12 på lilla isbanan på plaskdammen. Där kan man lära sig åka skridskor framåt, bakåt, svänga och bromsa genom lekfulla teknikövningar. För den som är hockeysugen så kan vi tipsa om att Folkets puck kör hockeyträning och match på torsdag 24/2 och lördag 26/2. Alla från 16 år och uppåt kan vara med och spela, både nybörjare till den vana hockeyspelaren. Folkets puck håller till på plaskdammens isbana mellan kl. 18-22.

Skejt i Ridhuset hela veckan

Bryggeriets skateramper i Ridhuset är öppna alla dagar under lovet, tiderna varierar lite. På tisdag och onsdag är nybörjare extra välkomna och på söndagar hålls en tjej- och transsession. Det är helt gratis och utlåning av bräda, hjälm och skydd finns på plats.

Mer info

All info om öppettider hittar ni på respektive sida, kolla i menyn högst upp under ’Att göra’.
Välkomna!