Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Välkommen till Alla Hjärtans park!

Måndagen den 14 februari är det Alla hjärtans dag, en dag där en del firar kärleken och kanske passar på att visa lite extra uppskattning för någon de tycker om. Det här är något som även Folkets park vill passa på att uppmärksamma och blir Alla hjärtans park för några dagar. En hyllning till  kärleken i alla dess färger och former!

Redan till helgen byter Folkets park skepnad och kläs i kärlekens färger och former. Hjärtat på kärlekskullen får sig en extra putsning och smäktande kärleksballader kommer det strömma ur högtalarna vid isbanan hela helgen.

På självaste Alla hjärtans dag, måndag 14 februari, håller vi extraöppet i skridskoutlåningen. Då kan du låna skridskor ända fram till 20.00 och lämna tillbaka dem senast kl. 21.00. Som vanligt är isbanorna öppna hela dagarna för den som har egna skridskor. Så oavsett om du planerar en dejt med någon du tycker om eller är sugen på kvällsåkning till bra musik så är du självklart välkommen.

Läs mer om isbanorna och öppettider här: folketspark.se/isbanorna