Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Isbanorna och skridskoutlåningen är öppna

Sedan i lördags kan den skridskosugna äntligen åka skridskor på den stora isbanan igen. Den har öppnat efter några dagars avstängning på grund av ett läckage. Även skridskoutlåningen i Bräden håller öppet efter att ha varit stängd på grund av sjukdom. Skridskoutlåningen och skridskobanorna  kommer hålla öppet fram till och med söndag 27 februari.

Isbanorna är öppna hela dagarna, om de inte stängs av tillfälligt för underhåll så som spolning och slipning av isen. Det är bara skridskoutlåningen i Brändan som har specifika öppettider. Under sportlovet 19-27 februari håller vi extraöppet för alla lovlediga barn och vuxna!

Öppettider för skridskoutlåningen i februari:
1 februari – 18 februari
Tisdag-fredag kl 15-18
Lördag och söndag  kl 10-18
Måndagar STÄNGT

Sportlovet 19 – 27 februari
Alla dagar kl. 10:00-18:00

Skridskorna lånas ut 1 timme åt gången. Sista utlåningen sker klockan 18, och skridskor ska lämnas tillbaka senast klockan 19.00. För den som har egna skridskor är parkens isbanor öppna hela dagen och kvällen.

Dagligt underhåll av isen

Isbanorna spolas varje morgon och vid möjlighet även på eftermiddagen. Vid behov kan isbanorna stängas tillfälligt för extra underhåll. Om det är så att vi behöver stänga av isbanorna under en längre tid så kommer det först meddelas på plats i parken och så snabbt vi kan uppdateras även vår hemsida. Väder och vind påverkar såklart isarna och vi jobbar såklart för att det inte ska bli några avstängningar under februari. Därför kan det kan vara bra att håll kolla på meddelandebannern högst upp på hemsidan. Där kan man läsa meddelanden om avvikelser eller annat som är bra för besökare att veta.

Här kan du läsa mer om skridskobanorna, hockey med Folkets Puck och skridskolek med Friluftsfrämjandet.

Tänk på att vara schysst mot andra på isen, speciellt de minsta. Hjälpa varandra att hålla avstånd och undvika trängsel, till exempel vid utlåningen.

Trevlig tur!