Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Att tänka på inför ett besök i Vinterdröm

För att Vinterdröm i Folkets Park ska kunna vara en säker och mysig mötesplats i vinter, är det viktigt att alla hjälps åt. Här är några tips att ha med sig: 

  • Tänk på att Vinterdröm pågår ända till 27 februari 2022. Det finns alltså gott om tid att njuta av sagovärldar, paketpromenad, vinterskate och skridskoåkning även efter jul och nyår.
  • Om du har möjlighet, undvik att besöka parken kl 15-18 då vi har som flest besökare.
  • Om du har egna skridskor kan vi tipsa om att isbanorna är öppna dygnet runt så kom gärna tidigt på dagen eller senare på kvällen och ta några härliga varv på isen.
  • Visa omtanke genom att hålla avstånd till varandra. Är det trångt på någon av isbanorna eller i vättarnas labyrint, ta ett extra varv i parken och kom tillbaka senare.
  • Stanna hemma om du känner dig det minsta krasslig.

Coronaanpassade åtgärder
Vi tar uppdraget om att minska smittspridning på största allvar och pratar hela tiden om hur vi kan göra vår park ännu tryggare och underlätta för besökare att ta sitt ansvar.

För att undvika trängsel i kön till skridskoutlåningen har vi satt upp fållor samt att vi påminner om att hålla avstånd på minst en meter mellan sällskap. Inne på Vinterskaten i Ridhuset finns det ett maxantal på 90 personer och handsprit. Handsprit finns tillgängligt på båda platserna.

Sagovärldarna och paketpromenaden är utspridda i hela parken och isbanorna är stora och rymliga. Det finns alltså gott om plats för besökare och bra möjligheter att hålla avstånd.

Här hittar du ännu fler tips inför ett besök i parken.
Läs mer om Vinterdröm och isbanorna här.