24/9: Cykelsafarin öppnar igen.

Skridskofeber i årets Vinterdröm

Nu blir Vinterdröm ännu drömmigare! Från och med fredag 17 december kan du och dina vänner glida fram på skridskor genom ett upplyst Folkets Park. Ta några varv runt den stora lampan på Parktorget, njut av den stämningsfulla musiken och åk vidare ner för slingan mot Plaskdammen. Ta med egna skridskor eller låna på plats. 

Välkommen på invigning
På fredag 17 december kl 15.30 invigs de två nya isbanorna i Folkets Park. För första gången någonsin kommer du att kunna åka skridskor på Parktorget och längs med den anslutna slingan. Invigningen bjuder på uppvisning av Malmö Konståkningsklubb, tal av tekniska nämndens ordförande Andreas Schönström och en kort hockeymatch med Folkets Puck. Det hela avslutas med skridskodisco för alla med DJ Mademoiselle Carousel kl 16-17. 

Skridskoutlåning 
I samband med invigningen flyttar skridskoutlåningen från den röda ekokiosken vid Plaskdammen till Brändan, som ligger i anslutning till Parktorgets isbana. Skridskoutlåningen är öppen kl 15.30-18 under invigningsdagen. Framöver håller utlåningen öppet kl 10-18 alla dagar under jullovet.
Här kan du läsa mer om isbanorna och hur skridskoutlåningen fungerar.  

Islounge
På träddäcket mellan gräsmattan och Parktorget hittar du Isloungen. Här kan du slå er ner och hämta andan efter en tur på skridskorna. Det finns även möjlighet att köpa kaffe, varm choklad och lite matigare fika här. 

Vinterdröm
Vinterdröm är en sagolik upplevelse i Folkets Park. Parken är fylld med fantasifulla vinterlandskap, sagodjur och en liten seriefylld paketpromenad. Vinterdröm är öppet till den 27 februari så det finns gott om tid att njuta av parkens alla aktiviteter. 

Mer information om Vinterdröm hittar du här.

Varmt välkomna!