Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Vinterdröm är här igen fyllt med sagolika överraskningar

Sagan om Vinterdröm är tillbaka! Glid fram på skridskor på någon av  isbanorna, besök sagovärldar, gå på paketpromenad, åk skateboard i vinterskateparken eller bara njut av den stämningsfulla belysningen.

Från 28 november och ända fram till 27 februari bjuder Folkets Park in till ett sagolikt vinterlandskap. När vintermörkret smyger sig på förvandlas parken till en härlig upplevelse för alla åldrar. Det blir stämningsfull belysning, sagofigurer, paketvandring och skridskoåkning. För den som balanserar bäst på fyra hjul kommer Bryggeriet stå för vinterskate i ridhuset.

Upplysta paket pryder parken, och fem av paketen skapar en liten paketvandring där du som besökare kan fördjupa dig i sagan om Vinterdröm och dess karaktärer. I parken finns dessutom hela tre isbanor för en aktiv vinter med skridskorna på! 

Isbanorna invigs på två olika datum:

  • 28 november – isbanan Plaskdammen  
  • 17 december – isbanan Parktorget med tillhörande slinga 

Kom och besök parken i sin finaste vinterstämning ända in på sportlovet. 
Mer information om Vinterdröm finns här!