24/9: Cykelsafarin öppnar igen.

Bland luvor och huvudfotingar i Folkets Park – en ljudföreställning runt plaskdammen

Ta plats runt plaskdammen och följ med på Elliotts oförglömliga äventyr genom Folkets Park!

1 oktober hade den nya ljudföreställningen ”Bland luvor och huvudfotingar i Folkets Park” premiär vid plaskdammen. Ljudföreställningen är baserad på boken med samma titel och handlar om Elliott och Luvan som försöker komma på hur Elliott ska bli stor igen efter att ha krympt till ett pyttelitet barn, inte större än ett äpple. De färdas kors och tvärs genom Folkets Park och träffar filurer och magiska ting som endast visar sig nattetid.

Ljudföreställningen spelas varje dag kl 9-18 fram till den 7 november. Det finns sittplatser både runt och i plaskdammen, där även flera av karaktärerna från boken finns utplacerade. Ta gärna med mellanmål eller fika!

Boken ”Bland luvor och huvudfotingar” är skriven av Johanna Persson Holmberg och illustrerad av Jonnie Kay Holmberg. Ljudföreställningen är inläst av Nadia Jebril och Douglas Holmqvist har producerat ljud och musik. Boken finns till försäljning på Sallys Kafé.