Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Skräckveckan kommer tillbaka!

Den här nyheten är från 2021. Följ länken information om Skräckveckan 2022 


Under höstlovet arrangeras ”Skräckveckan”, med aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar där vi tillsammans utmanar och uttrycker våra rädslor och fobier.

Vi inleder Skräckveckan lördagen den 30 oktober med spännande aktiviteter runt Långa dammen, Vänskapstorget och Folkets trädgård med temat ”Halloween”. 1-5 november har vi aktiviteter för både barn och ungdomar på och utanför Amiralen, med fokus på att utmana och uttrycka rädslor och fobier genom olika typer av pedagogiska aktiviteter som musikskapande, dansworkshops, pyssel och filmvisning. Den 6 november avrundar vi Skräckveckan med att presentera det vi skapat tillsammans under veckan och firar Alla helgons dag.

Var med och skapa Skräckveckan!

Skräckveckan är ett medskapande arrangemang som utformas tillsammans med er, våra kära besökare! Har du en idé som du vill genomföra med temat rädsla och fobi? Eller är du kanske en hejare på spökhistorier, spela såg eller något annat som är lite läskigt? Hör av dig till oss!

Maila en beskrivning av din idé eller vad just du vill göra till folketspark@malmo.se

Läs mer om Skräckveckan här!