Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Fryshusets Foodtruck

I helgen öppnar Fryshusets Foodtruck i Folkets Park. Då kan du köpa smarriga sandwiches och annat gott samtidigt som du stöttar Malmös unga.

Fryshuset
Fryshuset arbetar med olika verksamheter med syfte för att stärka unga och unga vuxna. Det handlar om allt från att skapa en meningsfull fritid till att få möjlighet att utöva sina passioner, hitta rätt i studier och arbete, att bli bemött och lyssnad på av positiva förebilder och erbjuda ett tryggt sammanhang.

Foodtruck
Tack vare deras foodtruck kan de erbjuda arbetstillfälle för unga Malmöbor. Dessa unga lär sig allt från hygien, planering och förberedelse men även tillagning av mat, god service samt hur en kan jobba med mat på ett hållbart sätt. De får en ny erfarenhet och kunskap som förhoppningsvis underlättar framtida arbete och de får något att skriva på sina CV.

Du hittar Fryshusets Foodtruck intill Vänskapstorget nära lilla ingången från Norra Parkgatan.

Öppettider
Premiärhelgens öppettider är:

  • Fredag 16/7,  16.00-20.00
  • Lördag 17/7, 11.00-15.00
  • Söndag 18/7, 11.00 -15.00

Resten av sommaren i juli och augusti

  • Fredag – söndag, 11.00-15.00

Varmt välkommen!