Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Nu kan du boka plats för barnkalas i Folkets Trädgård!

Många har längtat efter att få samla familj och kompisar för kalas och nu öppnar äntligen bokningen för barnkalas i Folkets Parks lummiga, gröna trädgård – Folkets Trädgård. Bland de höga träden och lummiga pallkragarna finns ett utekök med grill, rinnande vatten och sittplatser under tak där ni duka upp för 15 kalasande barn!

Under det senaste året har många sökt sig till uteköket och picknick-borden i parkens södra hörn för att träffas och kalasa på ett säkert vis. Det kommer såklart fortfarande vara möjligt för alla att använda ytan. Den enda skillnaden är att den som verkligen vill vara säker på att få plats för sitt kalas kan boka en yta i förväg – helt utan kostnad.

Barnkalasytan är bokningsbar varje lördag och söndag från den 3 juli 2021. Det finns två tider att välja mellan; kl 10-11.30 och kl 12.30-14.00. Du får tillgång till ytan 30 min innan angiven tid för att hinna iordningställa inför kalaset samt 30 min efter för att städa undan och göra fint för nästa gäng som ska kalasa!

Bokningen gäller för ett sällskap per tillfälle och först till kvarn gäller. Läs mer om vad som ingår i bokningen samt villkor för avbokning på bokningssidan.