Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Nu öppnar kläd- och bokboden

Idag 11 juni öppnar kläd- och bokboden för säsongen. Gör både miljön och plånboken en tjänst och återvinn bokhyllans och garderobens gamla favoriter samtidigt som du plockar med dig nya hem!


I klädboden
kan dina gamla favoriter få en ny chans att glänsa! Byt ut ett par jeans mot en festblåsa eller en ny tröja. I klädboden kan du lämna hela och rena kläder för både barn och vuxna som inte längre används, samtidigt som du kan plocka med dig nya favoriter.

I bokboden finns det böcker av alla dess slag att läsa, låna och byta! Om du har böcker som står och samlar damm i bokhyllan får du gärna lämna dessa i bokboden, på så sätt får fler möjligheten att läsa dem.

Bodarna finns innanför Norra Parkgatans entré och är öppna alla dagar kl. 10.30-17.30. Vid regn stängs bodarna för att skydda kläder och böcker från att bli förstörda.

Eftersom kläder och böcker lämnas in av privatpersoner kan avvikelser förekomma; det vill säga att kläderna är smutsiga eller har något litet hål samt att mängden på utbudet kan variera beroende på dag.

Ps! Tänk på att fortsätta hålla avstånd och visa omtanke mot varandra!