Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Att tänka på inför ett besök i parken


Med anledning av fortsatt smittspridning i samhället arbetar Folkets Park och verksamheterna aktivt med att göra parken till en säker plats. Vårt mål är att det ska vara enkelt att göra rätt. Här är några av de åtgärder som vi nu inför.

Kösystem in till verksamheter och toaletter
För att undvika trängsel till och från matställen och andra verksamheter i parken, har varje verksamhet ett eget kösystem med rosa avspärrningar. Även toaletterna vid huvudentrén och vid lekplatsen har liknande kösystem med begränsningar på hur många personer som får köa samtidigt. I samtliga köer är det 2 meters avstånd till varje person eller sällskap som gäller.

Maxantal på cykelsafari och skateramper
Både cykelsafarin och skateramperna är populära så här års. För att se till så att det inte samlas för många personer här samtidigt är det därför endast tillåtet för 4 personer att cykla på cykelsafarin och max 2 personer får skejta per ramp.

Att tänka på som besökare: 

  • Visa omtanke genom att hålla avstånd till andra var du än befinner dig i parken.
  • Var uppmärksam på avspärrningar och skyltar. Vi har alla ett ansvar att följa anvisningar.
  • Om det skulle vara mycket folk vid en lekplats, i en glasskö eller in till din favoritrestaurang, ta ett extra varv i parken och se om det minskar, eller kom tillbaka en annan gång. Det finns många chanser till att besöka parken även framöver.
  • Stanna hemma om du är det minsta krasslig.