Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Nu plockar vi ner Vinterdröm och gör plats för våren

Idag är sista dagen då Vinterdröm är öppen för denna gång. Nu är det dags för oss att skotta bort vintern från parken och förbereda för våren!

Sedan premiären den 1 december har hundratals snötäckta granar och kilometervis med ljusslingor lyst upp parken under de mörka vintermånaderna. Vinterdröm har bjudit på en sagolik värld med paketvandring, konstverk och tre tematrädgårdar med isprinsessan, de små vättarna och den snälla björnfamiljen. Dessutom har serieutställningen Vintergatan huserat längst Norra Parkgatan där serietecknare skapat sin egen unika tolkning av sagan om Vinterdröm.

Imorgon kommer arbetet med nedmonteringen av Vinterdröm påbörjas och de kommande veckorna kommer det att vara arbeten runt om i parken. Var försiktiga när ni går vid fordon och liftar. Tänk på att hålla avstånd från andra även när det är rörigt och stökigt i parken.