Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Inga sportlovsaktiviteter i Folkets Park i år

I vanliga fall brukar Folkets Park erbjuda en hel del skojiga aktiviteter för lediga barn och ungdomar under sportlovet. På grund av pandemin och det läge som vi fortfarande befinner oss i, kommer vi inte erbjuda något sportlovsprogram i år.

Vinterdröm är öppet hela veckan (t.o.m. söndag 28 feb) och det finns gott om plats att leka, skejta, cykla och springa av sig i parken. Det finns också ett utegym som en del av vänskapstorget, där man kan träna.

Vi kan också passa på att tipsa om de digitala aktiviteter som Kul i Malmö arrangerar under lovet – allt från dansworkshops, olika quiz till låtskrivarverkstad och pyssliga grejer. Det är gratis och öppet för alla! Ni hittar info på deras webbsida här: kulimalmo.se

Nu håller vi ut. Och håller avstånd.
Ha ett trevligt lov!