Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Ingen isbana i Folkets Park i vinter

Vi vet att många hade sett fram emot att åka skridskor under jullovet. Men på grund av pandemin och med rådande restriktioner kommer det inte spolas någon isbana i Folkets Park under vintersäsongen 2020/2021. 

Isbanan har under de senaste 20 åren varit en populär plats för vinterfirande Malmöbor och skridskoåkning på plaskdammen har varit en självklarhet för många. Planen var att under 2020 skapa ett ännu större Vinteräventyr, med flera isbanor, för fler personer. Men på grund av pandemin så är detta inte möjligt. Folkets Park har istället tagit fram Vinterdröm som ger Malmöbor möjligheten till upplevelser och umgänge i en vintrig och säker utomhusmiljö.

Bedömningen är att det svårt att hålla avstånd till varandra både på och runt skridskobanan. Vi bedömer även att det blir svårt att undvika köbildning kring skridskoutlåningen.

Vinterdröm är en långsiktig investering, så det som görs i parken i år kommer vara återkommande under många år framöver. Då är även förhoppningen att skridskobanor kan adderas.

Tills dess får vi hålla i, hålla ut och hålla avstånd!

All information om Vinterdröm hittar du här: Vinterdröm i Folkets Park