24/9: Cykelsafarin öppnar igen.

Vinterdröm öppnar snart!

Har du sett att parktorget har blivit vitt som snö? Eller att det står en stor björn i plaskdammen? Undrar du varför alla entréer har fått en ny isig skepnad? Det är för att vi snart öppnar årets stora vintersatsning Vinterdröm!

Från 1 december och ända fram till 28 februari bjuder Folkets Park in till ett sagolikt vinterlandskap. Det blir stämningsfull belysning, sagofigurer och fantasifulla vinterträdgårdar. Här kommer du kunna upptäcka konstverk längs den stora paketpromenaden och se serieutställningen Vintergatan mellan granarna på Norra Parkgatan.

Vinterdröm är en härlig upplevelse för alla åldrar i en säker utomhusmiljö. Det kommer vara lätt att hålla avstånd till andra besökare.

På grund av corona är några av våra sagofigurer en vecka försenade, men så fort de är på plats kommer du kunna träffa hela gänget!

Mer information om Vinterdröm finns här! Håll även utkik på våra sociala medier!