Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Ursäkta röran, vi renoverar gräsmattorna! 

Ni kanske undrar varför delar av gräsmattorna är avspärrade? Det är för att vi har startat ett omfattande arbete med att renovera våra gräsmattor!  

Under perioden september 2020 till och med maj 2021 kommer Folkets Parks två stora gräsmattor mellan Moriska Paviljongen, Rosen och Nöjesteatern vara delvis och helt avstängda på grund av ett större anläggningsarbete. De två stora gräsmattorna ska renoveras och få sig en uppfräschning med bland annat tåligare gräs och ett inbyggt bevattningssystem. Så när sommaren 2021 startar har parken två nyrenoverade, fina och gröna gräsmattor för picknick, lek och arrangemang!

Under den här perioden kommer besökare såklart kunna röra sig i parken, men vi flaggar för att det kanske är lite extra stökigt ibland. Gångstråket mellan gräsmattorna kommer vara avstängt under delar av arbetet, men du kommer fortfarande kunna gå mellan huvudentrén vid Amiralsgatan och Parktorget, då kommer du få ta vägen förbi Rosen via Terrariets entré och Moriskans framsida.

Den här omfattande renoveringen kräver en del arbete med större maskiner och tunga transporter, därför ber vi er respektera avspärrningar och anvisningar för gångbanor.

Tack för visad hänsyn och tänk så fint det kommer bli när det är klart!  

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är stängd för säsongen! Vattnet kloreras ej och vi avråder från bad!
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!