Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Folkets Orangeri Skördetid – höstig pop-up i Folkets Park

Välkomna in i Folkets Orangeri – Skördetid. Den stora glasbyggnaden vid ingången från Amiralsgatan fortsätter att vara en pop-up-servering med skördefest under hösten. Under dagtid finns Sallys café i utebaren och för alla lekfulla barn finns käpphästhoppningsbana på gräsmattan utanför. Käpphästar finns att låna utan kostnad. Från kl. 11.30-22.00 onsdag-lördag serveras lokalt producerad dryck och goda mackor av Skånes Dryckesproducenter och Scandwich inne i orangeriet. Under hösten kommer dessutom lokala bönder bjuda in till skördefest med försäljning och utlämning av lokalproducerade varor. Datum och tider för skördefest uppdateras löpande.

Mat och dryck med Skånes Dryckesproducenter och Scandwich

Onsdagar – lördagar serverar Skånes Dryckesproducenter och Scandwich mat och dryck mellan kl. 11.30 -23.00.

Käpphästhoppning och café

Hoppla! Utanför Folkets Orangeri finns en käpphästhoppningsbana! På lördagar kan barnen skritta, galoppera och hoppa över banans hinder. Käpphästar finns att låna utan kostnad. Sallys kafé erbjuder fika, kaffe och mat i utebaren vid fint väder.

Skördefest – lokalproducerade råvaror

Under hösten blir det skördefest i Folkets Orangeri. Då finns lokala producenter på plats med försäljning av sina varor. Utbud och öppettider varierar utefter böndernas skörd. Se folketspark.se för aktuella producenter och öppettider.

Att träffas på ett säkert och bra sätt

Vi ber våra besökare att tillsammans med oss ta ansvar för att följa skyltning och uppmaningar gällande avstånd, hygien och placering. Om du har sjukdomssymptom så uppmanar vi dig att stanna hemma.