Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Barnloppisen inställd

På grund av den rådande situationen med Corona och förbudet mot sammankomster med fler än 50 deltagare har barnloppisen sedan tidig vår varit inställd. Eftersom rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten kvarstår ställs även barnloppisen i september och oktober in.

Eftersom vi inte kan genomföra barnloppis i parken vill vi tipsa om några digitala alternativ för er loppissugna:
I Facebookgrupperna Barnloppis inom MalmöBarnloppis i Skåne och Barnloppis Malmö kan man köpa och sälja barnkläder, skor, leksaker och annat för barn i alla åldrar. För att bli medlem i grupperna behöver du ansöka om medlemskap.

Om Barnloppis i Folkets Park

På den populära barnloppisen i Folkets Park säljs begagnade barnkläder, leksaker, skor och annat för barn i alla åldrar. Barnloppis äger vanligtvis rum den sista söndagen i månaden mellan april-oktober, ibland kan avvikelser förekomma.