Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Eldningsförbud

Eldningsförbud i Folkets Park

 

Malmö stad har på räddningstjänstens rekommendation beslutat om eldningsförbud i skog och mark i Malmö. Det betyder att man endast får grilla på de fasta grillplatserna i parken. De fasta grillplatserna finns bland annat i Folkets Trädgård och vid lekplatserna.

Det är just nu väldigt torrt ute och kommer att fortsätta vara det i många dagar. Därför har Malmö stad på räddningstjänstens rekommendation beslutat om eldningsförbud i skog och mark i Malmö. Det innebär att du inte får göra upp eld eller grilla fritt i naturen. Du får heller inte använda engångsgrillar på marken. Det går däremot bra att med försiktighet grilla på fasta grillplatser och att grilla på upphöjda grillar som står på ben eller stativ, både på den egna tomten och på offentliga platser.

Tänk på att den som tänder grillen har ansvaret för säkerheten.

Eldningsförbudet gäller från idag 11 augusti och tillsvidare. Liknande förbud görs i andra kommuner i Skåne och övriga landet.

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är stängd för säsongen! Vattnet kloreras ej och vi avråder från bad!
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!