Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Folkets Orangeri – en ny oas för mat, dryck och aktiviteter

Det stora glashuset vid huvudentrén har tidigare pulserat av salsa och karibiska rytmer. Nu i sommar under sex veckors tid uppstår något helt nytt nämligen Folkets Orangeri. I en växthusliknande miljö där grönskan och ljuset pryder lokalen finner ni vår lugna oas med egen uteservering.

Folkets Orangeri har två skepnader och blir en plats där utbudet varierar på dagtid respektive eftermiddag och- kvällstid. Orangeriet kommer att innehålla allt ifrån fin-kaffe från Café Sallys, till mikrobryggerier från Skånes Dryckesproducenter och mat från Food Trucks.

Orangeriet är en sommarsatsning som varar under sex veckor från och med den 16 juli till den 22 augusti, så ni har gott om tid på er att besöka oss.

Vi hoppas att Folkets Orangeri kan bli en av många oaser för Malmöborna att sprida ut sig på under denna mycket speciella sommar.
Läs mer om Folkets Orangeri och öppettider här.

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.