Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Urban Window Galley – ett konststråk genom Malmö!

Konstutställning, i en container, går det?
Javisst! Folkets Parks glascontainer är en del av Urban Window Gallery, en konstpromenad som sträcker sig från Möllan till Västra Hamnen. Längs stråket finns konstverk av en rad olika kreatörer från Malmö. Deras verk ställs ut i tomma butikslokaler, skyltfönster och som i Folkets park – en container av glas. Bakom projektet står arkitekten och scenografen Jeanette Gostomski.

I glascontainern, som du hittar i entrén vid Friisgatan, finns två olika verk av keramikern Karolina Brobäck och poeten August Martinsson.

Om du promenerar vidare längs hela stråket så kommer du även kunna se dansfilm på Centralstationen och i foajén till operan ställs kostymer ut! På Urban Window Gallerys hemsida uppdateras vilka platser och konstnärer som är aktuella just nu.

Trevlig konstpromenad! ☀️