Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Välkommen in i Folkets Trädgård!

Under våren har det pågått ett febrilt arbete i parkens södra hörn. Vi har målat snickrat och fejat, och nu är Folkets trädgård redo för parkens besökare.
Folkets trädgård är en lummig oas i Folkets park. Det är en plats för avkoppling, fika, spel och grönska!

Här har du möjligheten att spela schack, backgammon, othello eller kalaha, spelpjäser och regler finns att låna. Slå dig ner vid något av våra brädspelbord och utmana en vän i något av de klassiska brädspelen.

Låna gärna vårt utekök. Här finns en ordentlig grill och stor serveringsyta. Duka upp under vår pergola och njut av en god picknick. I Folkets trädgård finns gott om sittplatser under tak, trädkronorna eller barhimmel.

I Folkets trädgård kan hela familjen njuta av både lek och lugn i den lummig grönskan.
Men tänk på att håll avstånd vid brädspelen, under pergolan och vid picknickborden. Respektera varandra och visa extra mycket hänsyn mot de allra minsta. Hjälp oss att hålla rent och snyggt i parken, släng ert skräp i något av parkens sopkärl